De basisprincipes

Onze unieke methode is gebaseerd op 4 basisprincipes

1. Het principe van holistische coaching
Holistisch, het klinkt mooi, maar wat wil dit precies zeggen? We geloven dat je niet één aspect geïsoleerd kan aanpakken, maar dat je moet kijken naar de volledige situatie waarin een persoon zich bevindt om zo tot het beste resultaat te komen. Daarom werken we volgens holistische coaching (lichaam, geest, gedrag en omgeving) in een multidisciplinair team (psychologen, tabakologen, bewegingsdeskundigen, diëtisten,… ).

2. Het principe van een persoonlijke aanpak
Iedere persoon, elke groep en ieder bedrijf heeft behoefte aan een persoonlijke benadering en een strategie die beantwoordt aan zijn of haar specifieke noden, doelstellingen, fysieke en mentale vaardigheden en situatie. Wij werken dan ook steeds met een aanpak op maat.

3. Het principe van bewezen wetenschappelijke fundamenten
Wetenschappelijke principes liggen aan de basis van de unieke aanpak van Ready2improve. We houden onze aanpak ook steeds up-to-date door de laatste state-of-the-art inzichten toe te passen. Bovendien werken we ook onze eigen diepgaande onderzoeksprojecten uit.

4. Het principe van duurzaamheid
Gewoontes zijn verankerd in ons dagelijkse leven. Daarom zijn ze ook zo moeilijk te veranderen. Door het aanleren van goede gewoontes en een doorgedreven opvolging zorgen we voor een langdurig effect.

Blijf op de hoogte