coaching

Ga de uitdaging samen en/of tegen collega's aan

Challenge your colleagues! We kunnen een leuke challenge opstarten binnen jouw bedrijf en zo de medewerkers motiveren om te werken aan hun gezondheid. We hebben verschillende ludieke challenges in ons aanbod waar de focus ligt op FUN en dynamiek!
team

Wandel challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om elke dag 10.000 stappen te zetten. Voor deze challenge is een activity tracker (zoals een fitbit of polar) noodzakelijk. Deze challenge kan 1 tegen allen of ook in teams worden gespeeld.

team

Snoep challenge

De deelnemers worden uitgedaagd minder of niet te snoepen via deze challenge. De regels van wat geld als snoep staan in de app. Op de app gaven de deelnemers aan of ze die dag niet gesnoept hebben. Deze challenge kan 1 tegen allen of ook in teams worden gespeeld.


Beat the softdrink challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om geen gesuikerde dranken te drinken. De regels van wat geld als gesuikerde drank staan in de app. Op de app geven ze aan of ze die dag geen gesuikerde dranken gedronken hebben. 

Water challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om de norm voor water drinken elke dag te behalen. Dus tussen de 1,5L en 3,5L water. Ze geven op de app of via de website in hoeveel water ze drinken. 

Fit-O-Meter challenge

Oefeningen die op verschillende plekken in het bedrijf uitgevoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld squatten aan de koffiemachine, lungen door de gang, planken aan de printer,… Als je drie oefeningen op een dag gedaan hebt duid je op de app of via de website aan dat je die dag je oefeningen gedaan hebt.

Klaar voor een gezonde nieuwe start?

Jouw doel wordt ons doel! Neem nu samen met ons de stap naar een gezond leven!
Start nu!

Blijf op de hoogte