coaching

Mensen inspireren om duurzaam gezond te leven

Aanpak

Voor het ontwikkelen van onze methode en achterliggende visie baseren we ons op wetenschappelijke principes in verschillende domeinen. Deze vertalen we naar een gewoonte-filosofie. Een gewoonte bestaat uit drie bouwstenen: houding, kennis en kunde. Bij deze specifieke manier van coachen volgen wij de zelfdeterminatie-theorie (Ryan en Deci, 1985) waarin de mens drie fundamentele psychologische noden heeft om gemotiveerd te zijn (naast de fysieke noden zoals eten en drinken) namelijk:

Autonomie: zelf keuzes maken
Verbondenheid – zich verbonden voelen met elkaar
Competentie - het gevoel hebben iets te kunnen
team

Methode

Om onze klanten optimaal te kunnen begeleiden hebben we, op basis van onze eigen aanpak, een unieke methode ontwikkeld: de 'Motivationele Coaching'. Tijdens deze coaching werken we met bepaalde principes die jouw motivationele kracht verstrekken. Zo sta je nadien sterker om ook op lange termijn veranderingen vol te houden. In deze coachingsmethode doorlopen we samen 10 stappen. Iedere stap is gebaseerd op een bekend figuur die symbool staat voor waar het in deze stap om draait.
team

Missie

Particulieren, groepen en bedrijven helpen om gezond te leven en beter te presteren door gezonde en wetenschappelijk onderbouwde gewoontes aan te leren. Hierbij richten we ons op iedereen die gezonder wil leven en beter presteren. Een ambitieuze doelstelling, maar wij geloven oprecht dat we samen een verschil kunnen maken.

Visie

Wij streven ernaar om de beste diensten en producten te gebruiken en te ontwikkelen om jou te helpen gezond te leven en beter te presteren. Wij willen de bestaande state-of-the-art kennis uit verschillende vakgebieden bundelen en nieuwe inzichten stimuleren en zelf onderzoeken. Wij willen hét competentiecentrum worden voor gezondheid en prestatiebevordering.

Waarden

Ready2improve hanteert 7 kernwaarden, die een weerspiegeling zijn van de identiteit van Ready2improve als bedrijf, en van de waarden die we ook aan onze klanten willen meegegeven:

Eerlijkheid
Toekomstgerichtheid
Openheid
Flexibiliteit
Creativiteit
Voorbeeldfunctie
Doorzettingsvermogen

In 2018 heeft niemand ons bedrijf verlaten, zeer bijzonder resultaat!

Mark Aerts - Commercieel directeur bij EuroSys
Working

Blijf op de hoogte