Online leerplatform

 

Over online leerplatform

Opleidingen in een thema naar keuze

Op basis van de noden, behoeften en interesses van een bedrijf kunnen opleidingen gevolgd worden. Hiervoor bieden we een ruim gamma aan in opleidingen rond belangrijke thema’s.

Persoonlijk

Opleidingen op maat van het bedrijf met een interactieve aanpak, nadruk op fun en dynamiek en met aandacht voor de eigenheid van de organisatie.

Professioneel

Wetenschappelijk onderbouwde informatie gegeven door hoog opgeleide coaches die multidisciplinair worden ingezet en technologisch worden ondersteund. 

Duurzaam

Proberen iedereen iets mee te geven om er mee verder te gaan na de opleiding. Wat wij willen zien is dat mensen ons na jaren nog aanspreken en meegeven dat het een impact heeft gehad.

Aanbod

Onze trajecten

Sleepwell

Samen gaan we op zoek naar jouw weg naar gezonde slaap. Aan de hand van het sleepcompass platform, waar zaken zoals een werkboek, video’s en audio’s kunnen worden teruggevonden, bepalen we de slaapefficiëntie. Deze zal verhoogd worden in de zes weken van slaaptraining. 

Digital Detox

Samen leren we gezond en bewust werken en leven mét technologie en digitale communicatie.

Motivatie in beweging

Wil je beginnen sporten of je uithouding verbeteren?  Wil je gewicht verliezen en sterker worden? Dan is deze coaching iets voor jou!

Mentale veerkracht

Wil je werken aan jezelf en de uitdagingen van vandaag met opgeheven hoofd tegemoet  gaan? Ben je nieuwsgierig naar wat je nog beter kan doen om je goed in je vel te voelen? Kies dan zeker voor één van onze veerkracht pakketten.

Rookstop

Stoppen met roken is één zaak, je hier goed bij voelen is een ander paar kousen. Onze tabakologe helpt je voor eens en voor altijd van die sigaret af door je gelukkig te laten voelen zonder tabak en nicotine.

Powerfood

Samen met onze voedingscoach ga je op zoek naar je minder goede gewoontes en zet je deze om in gezondere keuzes. Je leert beter en gezond eten, het is bovendien nog eens lekker ook!

let's talk

Laten we kennismaken!

Zin in een verkennend (wandel) gesprek? Maak dan rechtstreeks een afspraak met Wouter Goris.

Headquarters (HQ)

Fabrieksstraat 101

3800 Sint-Truiden

BE0808. 805. 202

Life center

Officenter Vilvoorde

Luchthavenlaan 27A

1800 Vilvoorde

Contact information

+32 496 69 33 95
(Wouter Goris) (België)

+31 (0) 6 364 360 60
(Jojan Veele) (Nederland)

info@ready2improve.eu

KMO-Portefeuille