GEZONDE VERLONING

Ready2Improve wil mensen inspireren om duurzaam gezond te leven. Wat als je dit nu ook kan via je eigen loonpakket? Ready2improve werkt samen met SD Worx om dit mogelijk te maken.

Het Flex Income Plan

Met het Flex Income Plan™ (FIP) vertaal je alle extralegale loonvoordelen van je medewerker naar één totaalbudget. Dat kan hij spenderen aan mobiliteitsoplossingen, extralegale vakantiedagen, aanvullende verzekeringen enzovoort. Medewerkers beschouwen het immers als waardevoller als ze hun loonpakket mee kunnen samenstellen, of zelfs uitbreiden. Wist je dat 38% van alle werknemers zijn job wil verlaten voor een flexibel loon?

Op je loonkosten heeft het geen enkele impact: het is budgetneutraal. Zo stijgt de waarde van het loonpakket van je medewerker, zelfs al zit er geen loonopslag in.

Meer weten over het Flex Income Plan?

 

Nieuw voordeel “gezondheid, beweging en welzijn”

Als werkgever kan  je , jouw  werknemers de mogelijkheid geven om coachingsessies of -pakketten aan te kopen met hun FIP-budget, dit in het kader van gezondheid, beweging en welzijn.

Zo gaat het in zijn werk: :

  • De werknemers kiezen een bepaald coachingspakket of kiezen een budget in de FIP tool dat ze aan dit voordeel wensen te besteden.
  • De werknemer krijgt toegang tot het portaal van de partner, waar hij zijn gekozen budget of zijn gekozen pakket kan reserveren en inplannen.
  • RSZ en Fiscus: dit voordeel is onderworpen aan SZ-bijdragen en BV op de werkelijke waarde van het voordeel. Concreet houdt dit in dat de FIP-tool de  kostprijs van het voordeel zal verhogen met de patronale SZ-bijdragen en in mindering zal brengen op het FIP-budget van de werknemer. Daarnaast wordt een VAA in de payroll geboekt waarop werknemers SZ-bijdragen en BV verschuldigd is.

Gezondheidscoaching?

Tegen welk soort coaching kan je nu een stuk loon inwisselen? Momenteel bieden we in dit systeem coaching aan op 4 domeinen:

  • Fysieke coaching: Wil je beginnen sporten of je uithouding verbeteren?  Wil je gewicht verliezen en sterker worden? Dan is deze coaching iets voor jou!
  • Veerkracht coaching: Wil je werken aan jezelf en de uitdagingen van vandaag met opgeheven hoofd tegemoet  gaan? Ben je nieuwsgierig naar wat je nog beter kan doen om je goed in je vel te voelen? Kies dan zeker voor één van onze veerkracht pakketten.
  • Gezonde voeding: Wil je gewicht verliezen, wil je gezonder eten, wil je bijleren over koken en hoe je jezelf gezond kan organiseren? Krijg inspiratie via onze voedingscoaching.
  • Rookstop: Wil je eindelijk de rook om je hoofd zien verdwijnen? Aarzel niet, doe het nu en neem voor eens en voor altijd op een niet dwingende manier afscheid van die sigaret. Dit voordeel is combineerbaar met de terugbetaling voor tabakologie.
  • Slaap coaching: Samen gaan we op zoek naar jouw weg naar gezonde slaap. Aan de hand van het sleepcompass platform, waar zaken zoals een werkboek, video’s en audio’s kunnen worden teruggevonden, bepalen we de slaapefficiëntie. Deze zal verhoogd worden in de zes weken van slaaptraining. 
  • Digital detox: Samen leren we gezond en bewust werken en leven mét technologie en digitale communicatie.

 

Meer weten over ons aanbod?

Neem vlug een kijkje in ons individuele coachingsaanbod!

Of maak hier een afspraak.