Individuele Coaching

Over Individuele Coaching

Schakel de hulp in van onze coaches om jouw doelen te bereiken

Ga voor gemotiveerde, betrokken en gezonde medewerkers. Zo bouw je aan een topbedrijf!

Persoonlijk

Persoonlijk advies op maat van het individu met de focus op FUN en interactie. Een aanpak aangepast aan JOUW noden.

Professioneel

Alle coaches zijn hoogopgeleid, hanteren een wetenschappelijk onderbouwde methodiek en hebben ervaring opgebouwd bij bedrijven in verschillende sectoren.

Duurzaam

Gestructureerde aanpak met een duurzaam effect. Wij laten je los wanneer JOUW doel bereikt is! Na jaren zijn we nog steeds geïnteresseerd in jouw verhaal!

Individuele coaching

Individuele coaching op maat van jouw gezondheidsdoel

Samen met onze personal coaches ga je aan het werk om jouw gezondheidsdoel te behalen. Onze coaches, met ieder hun specialiteit, werken nauw samen om voor jou het ideale traject uit te werken. Jouw traject kan bestaan uit sessies rond rond de thema’s voeding, beweging, mentaal welzijn en/of rookstop. Wij helpen jou om het gepaste programma voor jouw gezondheidsdoel samen te stellen. 

Aan de hand van onze eigen wetenschappelijk onderbouwde methode helpen we je om gezondere gewoontes te ontwikkelen en een gezondere, duurzame levensstijl op te bouwen.

Wij maken graag eens een babbeltje! Heb je vragen of wil je wat meer info over ons, onze coaches en onze tarieven? Twijfel niet en maak hier een vrijblijvende, fysieke of online afspraak met onze coach.

Aanbod

Individuele Coaching

Beweging

Wil je opnieuw starten met bewegen of ben je sportief maar ben je op zoek naar een gerichtere aanpak? Onze personal trainer staat voor jou klaar. Van blessurepreventie tot specifieke krachttraining, we kijken samen naar jouw gezondheidsdoelen en je agenda en werken een zo effectief mogelijk traject uit.

Voeding

Samen met onze voedingscoach ga je op zoek naar je minder goede gewoontes en zet je deze om in gezondere keuzes. Je leert beter en gezond eten en het is bovendien nog eens lekker ook!

Mentaal welzijn

We focussen niet alleen op de fysieke aspecten van onze improvers. Mentaal welzijn is net zo belangrijk om je goed in je vel te voelen! Samen helpen we je op weg naar een veerkrachtigere mindset. Sta opnieuw sterk in je schoenen met de op maat gemaakte oplossing van onze mentale coach.

Rookstop

Stoppen met roken is één zaak, je hier goed bij voelen is een ander paar kousen. Onze tabakoloog helpt je voor eens en voor altijd van die sigaret af door je gelukkig te laten voelen zonder tabak en nicotine.

Doelen

Welke resultaten mag je verwachten?

Samen met een Ready2Improve coach werk je aan jouw eigen gezondheidsdoel en bouw je gezonde gewoontes op die gunstig zijn op lange termijn. Je krijgt meer energie en meer zin om aan je gezondheid te werken!

“De individuele coaching door Ready2Improve heeft me geholpen om gezonde bewegingsgewoontes in te plannen in mijn dagelijks leven.

Ik wandel dagelijks en kan terug joggen. Ik voel me krachtiger dankzij de specifieke krachttraining, voel me energieker dan tevoren en heb terug zin om te bewegen!”

Rohnny Bonneux
CEO Bonneux Machinery

let's talk

Laten we kennismaken!

Zin in een verkennend (wandel) gesprek? Maak dan rechtstreeks een afspraak met Wouter Goris.

Headquarters (HQ)

Fabrieksstraat 101

3800 Sint-Truiden

BE0808. 805. 202

Life center

Officenter Vilvoorde

Luchthavenlaan 27A

1800 Vilvoorde

Contact information

+32 496 69 33 95
(Wouter Goris) (België)

+31 (0) 6 364 360 60
(Jojan Veele) (Nederland)

info@ready2improve.eu

KMO-Portefeuille