Improver platform

 

Over improver platform

Het platform dat jou ondersteunt waar en wanneer je wil!

Het Improver Platform is de overkoepelende tool voor al onze diensten. Zo kunnen we via het platform zorgen voor online opvolging, coaching, resultaten analyseren, automatisch trainingsschema’s en rapporten genereren, smartwatches koppelen, enzovoort. Het is een platform dat in één klap een zicht geeft op de welzijnstoestand van de gebruikers en een helpende hand reikt tot verbetering waar nodig.

Persoonlijk

Vind jouw persoonlijke trainingsschema, fitheidstesten, coachingdagboek, veerkracht trainingsinhoud, evenementenkalender enz.  terug op het platform of speel samen met collega’s een challenge!

Professioneel

Wetenschappelijk onderbouwde coaching gegeven door hoog opgeleide coaches via het platform. Stel al jouw vragen wanneer jij wil!

Duurzaam

Tools die duurzaam kunnen gebruikt worden met aandacht voor de specifieke noden en behoeftes van de gebruikers. 

Het platform verbindt alles en iedereen met elkaar

Via het platform kunnen we niet alleen gebruikers individueel coachen. We kunnen ook challenges organiseren, een bedrijfsaudit of vitaliteitsscan doen en we kunnen evenementen koppelen aan het platform zodoende dat de medewerkers via het platform op de hoogte blijven. 

Aanbod

Wat kan je allemaal doen op het Improver Platform?

Challenges

Competities zijn van oudsher een leuke manier om mensen aan te zetten om meer te bewegen of anders te leven. Het doel dat in de challenge wordt vastgelegd is haalbaar voor iedereen, maar tegelijkertijd ook uitdagend. De bedoeling is om mensen op een ludieke manier een gezondere gewoonte aan te leren. De verschillende challenges: water challenge, snoep challange, stappen challenge, beat the softdrink en fit-o-meter.

Bedrijfsaudit

Met deze audit krijg je inzicht in het fysieke en psychosociale welzijn van de werknemers. De werknemers registreren zich op het platform en vullen de vragenlijsten in. Nadien maken wij een verslag van deze resultaten, bespreken deze met jou en geven je advies over de belangrijkste uitdagingen binnen jullie bedrijf. Deze bedrijfsaudit is bruikbaar als een risicoanalyse psychosociaal welzijn. Door deze uit te voeren voldoe je als werkgever aan je wettelijke verplichtingen. Deze audit is volledig GDPR compliant. 

Vitaliteitsscan

Waar de bedrijfsaudit een uitgebreid beeld geeft van de fysieke en psychische situatie in jouw bedrijf, geeft de vitaliteitsscan een inzicht in bepaalde gezondheids- en welzijns-thema’s (levensstijl, motivatie, bewegen). 

Registratie voor events

Een jaar vol activiteiten gepland op éen of meerdere locatie(s)? En dienen je werknemers zich te registreren? Dan kan dit veel administratieve rompslomp met zich meebrengen. Het Improver Platform verlicht graag jouw administratief werk!

let's talk

Laten we kennismaken!

Zin in een verkennend (wandel) gesprek? Maak dan rechtstreeks een afspraak met Wouter Goris.

Headquarters (HQ)

Fabrieksstraat 101

3800 Sint-Truiden

BE0808. 805. 202

Life center

Officenter Vilvoorde

Luchthavenlaan 27A

1800 Vilvoorde

Contact information

+32 496 69 33 95
(Wouter Goris) (België)

+31 (0) 6 364 360 60
(Jojan Veele) (Nederland)

info@ready2improve.eu

KMO-Portefeuille