Start 2 Improve!

Jouw doel wordt ons doel! Neem nu samen met ons de stap naar een gezond leven!

Aanbod

Vitality Coaching op maat van jouw organisatie

Onze Vitality Coach ontwikkelt, organiseert en implementeert een op maat gemaakt gezondheidsbeleid binnen jouw bedrijf. 

Vitality Coaching

Vitality Coaching is het opstellen, organiseren, implementeren en uitvoeren van een op maat gemaakt gezondheidsbeleid binnen een bedrijf. We vergroten de energie, motivatie, betrokkenheid, efficiëntie en productiviteit van de medewerkers op een persoonlijke en dynamische manier!

Workshops

Op basis van de noden, behoeften en interesses van een bedrijf kunnen workshops gegeven worden. Hiervoor bieden we een ruim gamma aan workshops rond belangrijke thema’s en beweegsessies aan.

Individuele Coaching

Naast collectieve coaching bieden we ook individuele coaching in bedrijven aan. Onze personal coaches staan jou bij om jouw persoonlijke doelen te bereiken. De coaches bieden een helpende hand om de gezondheid van het individu te verbeteren aan de hand van een aanpak op maat.

Deskercise

Met deskercise van Ready2improve blijf je fit aan je bureau en werk je preventief tegen lage rug – en nekklachten. Tijdens de sessies van 15 à 20 minuten voer je samen met je coach en je collega’s kracht en stretch oefeningen uit. Je hoeft je niet om te kleden of te verplaatsen, want je voert elke oefening aan je bureau uit. Reconnect met je collega’s met deze ideale beweegpauze. Deskercise is 100% online via een platform naar keuze.

Improver Platform

Het Improver Platform zorgt ervoor dat we jou online kunnen opvolgen en kunnen coachen vanop afstand. Daarnaast kunnen we jouw resultaten analyseren, persoonlijke trainingsschema’s opmaken, jouw smartwatch koppelen, enzovoort. Het is een platform dat in één klap een zicht geeft op jouw welzijnstoestand en jou een helpende hand reikt tot verbetering indien nodig.

Challenges

Challenge your colleagues! Competities zijn van oudsher een leuke manier om mensen aan te zetten om meer te bewegen of anders te leven. Het doel dat in de challenge wordt vastgelegd is haalbaar voor iedereen, maar tegelijkertijd ook uitdagend. De bedoeling is om mensen op een ludieke manier een gezondere gewoonte aan te leren. De verschillende challenges zijn: water challenge, snoep challenge, 10.000 stappen challenge, beat the softdrink en fit-o-meter.

Specials

Ready2Improve bedrijfschallenges

Neem deel aan onze bedrijfschallenges ‘Het Fitste Bedrijf’ en/of ‘Het Veerkrachtigste Bedrijf’. Behaal een duurzame progressie en sta in de kijker met heel de organisatie. Vind meer informatie over deze populaire producten via de specifieke websites.

Het Fitste Bedrijf

Het Fitste Bedrijf is een wedstrijd tussen bedrijven. Ze dagen elkaar uit om zoveel mogelijk progressie te maken op fysiek vlak. Dit betekent dat een bedrijf een 12-weken-challenge aangaat met een fitheidsmeting aan het begin en aan het einde. Het bedrijf dat de meeste fysieke vooruitgang boekt in deze periode, mag zich Het Fitste Bedrijf noemen.

Het Veerkrachtigste Bedrijf

Net als je spieren kan je ook je brein trainen om veerkrachtiger te worden! Wil jij ook op een duurzame manier werken aan de veerkracht van jouw werknemers? Ga dan samen de 12-weken-challenge aan en wie weet, worden jullie wel voor 1 jaar uitgeroepen tot het veerkrachtigste bedrijf!

“In 2018 heeft niemand ons bedrijf verlaten, zeer bijzonder resultaat!”

Mark Aerts
Commercieel directeur
Eurosys

Headquarters (HQ)

Fabrieksstraat 101

3800 Sint-Truiden

BE0808. 805. 202

Life center

Officenter Vilvoorde

Luchthavenlaan 27A

1800 Vilvoorde

Contact information

+32 496 69 33 95
(Wouter Goris) (België)

+31 (0) 6 364 360 60
(Jojan Veele) (Nederland)

info@ready2improve.eu

KMO-Portefeuille