Challenges

 

Over challenges

Ga de uitdaging aan samen en/of tegen je collega’s

Challenge your colleagues! We kunnen een leuke challenge opstarten binnen jouw bedrijf en zo de medewerkers motiveren om te werken aan hun gezondheid. We hebben verschillende ludieke challenges in ons aanbod waar de focus ligt op FUN en dynamiek! Heb je interesse of wil je meer informatie? Twijfel niet om ons te contacteren!

Wandel challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om elke dag 10.000 stappen te zetten. Voor deze challenge is een activity tracker (zoals een fitbit of polar) noodzakelijk. Deze challenge kan 1 tegen allen of ook in teams worden gespeeld.

Snoep challenge

De deelnemers worden uitgedaagd minder of niet te snoepen via deze challenge. De regels van wat geldt als snoep staan in de app. Op de app geven de deelnemers aan of ze die dag niet gesnoept hebben. Deze challenge kan 1 tegen allen of ook in teams worden gespeeld.

Beat the softdrink challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om geen gesuikerde dranken te drinken. De regels van wat geldt als gesuikerde drank staan in de app. Op de app geven ze aan of ze die dag geen gesuikerde dranken gedronken hebben. 

Water challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om de norm voor water drinken elke dag te behalen. Dus tussen de 1,5L en 3,5L water. Ze geven op de app of via de website in hoeveel water ze drinken. 

Fit-o-meter challenge

Oefeningen die op verschillende plekken in het bedrijf uitgevoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld squatten aan de koffiemachine, lungen door de gang, planken aan de printer,… Als je drie oefeningen op een dag gedaan hebt duid je op de app of via de website aan dat je die dag je oefeningen gedaan hebt.

let's talk

Laten we kennismaken!

Zin in een verkennend (wandel) gesprek? Maak dan rechtstreeks een afspraak met Wouter Goris.

Hoofdzetel

Fabrieksstraat 101

3800 Sint-Truiden

BE0808. 805. 202

Life center

Officenter Vilvoorde

Luchthavenlaan 27A

1800 Vilvoorde

KMO-Portefeuille