Challenges

 

Over challenges

Ga de uitdaging aan samen en/of tegen je collega’s

Challenge your colleagues! We kunnen een leuke challenge opstarten binnen jouw bedrijf en zo de medewerkers motiveren om te werken aan hun gezondheid. We hebben verschillende ludieke challenges in ons aanbod waar de focus ligt op FUN en dynamiek! Heb je interesse of wil je meer informatie? Twijfel niet om ons te contacteren!

Wandel challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om elke dag 10.000 stappen te zetten. Voor deze challenge is een activity tracker (zoals een fitbit of polar) noodzakelijk. Deze challenge kan 1 tegen allen of ook in teams worden gespeeld.

Snoep challenge

De deelnemers worden uitgedaagd minder of niet te snoepen via deze challenge. In de app registreren de deelnemers of ze die dag wel of niet gesnoept hebben. Deze challenge kan 1 tegen allen of ook in teams worden gespeeld.

Beat the softdrink challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om geen gesuikerde dranken te drinken. In de app geven ze aan of ze die dag geen gesuikerde dranken gedronken hebben. Indien ze het doel hebben bereikt, ontvangen ze hiervoor punten. 

Water challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om elke dag de gezondheidsnorm betreffende het drinken van water (tussen 1,5L en 3,5L) te behalen. In de app of via de website geef je aan hoeveel water je elke dag drinkt.

Fit-o-meter challenge

Oefeningen die op verschillende plekken in het bedrijf uitgevoerd kunnen worden. Bijvoorbeeld squatten aan de koffiemachine, lungen door de gang, planken aan de printer,… Als je drie oefeningen op een dag gedaan hebt duid je dit aan in de app of via de website en wordt je hiervoor beloond met punten.

Eat fruit challenge

De deelnemers worden uitgedaagd om elke dag tussen de 2 en 4 porties fruit te eten. In de app of via de website geef je aan hoeveel porties je elke dag eet. Fruit is niet alleen heerlijk van smaak, maar het speelt ook een essentiële rol in het behouden van een gezonde levensstijl. Het eten van voldoende fruit heeft talloze voordelen voor je algehele gezondheid en welzijn.

let's talk

Laten we kennismaken!

Zin in een verkennend (wandel) gesprek? Maak dan rechtstreeks een afspraak met Wouter Goris.

Headquarters (HQ)

Fabrieksstraat 101

3800 Sint-Truiden

BE0808. 805. 202

Life center

Officenter Vilvoorde

Luchthavenlaan 27A

1800 Vilvoorde

Contact information

+32 496 69 33 95
(Wouter Goris) (België)

+31 (0) 6 364 360 60
(Jojan Veele) (Nederland)

info@ready2improve.eu

KMO-Portefeuille