Na al die dagen vol regen en wind, zou je denken dat de nieuwe week start met een maandag vol energie. Helaas, vandaag, 16 januari 2023, is het Blue Monday, volgens verschillende studies, de meest deprimerende dag van het jaar. Bij één bedrijf weten we al zeker dat ze dit niet zullen doen: Officenter wordt vandaag tot meest veerkrachtige bedrijf van Vlaanderen gekroond en mag deze titel een jaar lang aan de voordeur hangen.


De coaches voor corporate wellbeing van Ready2Improve organiseerden het afgelopen jaar voor de tweede keer de ‘veerkracht-challenge’. Ready2Improve werkt al meer dan 15 jaar aan het duurzaam verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van werknemers. Elk bedrijf dat tussen 1 januari en 31 december deelnam aan de zes weken durende uitdaging, maakte kans op de titel.

Om op Blue Monday tot veerkrachtigste bedrijf gekroond te worden, is voor Christa Jouck een grote eer. Ze is dan ook trots op de 85 werknemers van Officenter. “Wanneer onze eigen werknemers en de werknemers van onze klanten zich goed voelen en in een optimale sfeer kunnen werken, zorgt dit vanzelf voor kruisbestuiving tussen de verschillende ondernemingen en activiteiten.”

Het volledige artikel kan je hier terugvinden.

“Veerkracht kan je trainen. Het recept om resultaat te boeken begint met het kiezen van de juiste ingrediënten. Het Veerkrachtigste Bedrijf laat mensen proeven van die mogelijkheden. De medewerkers kiezen zelf de richting en de snelheid op weg naar verbetering”.

Wouter Goris

Founder & Managing partner, Ready2Improve

Maak samen met je collega’s kans op de nieuwe editie en schrijf je in: https://veerkrachtigstebedrijf.com/deelnemen/