“Deelnemen aan Het Fitste Bedrijf, was een fantastische ervaring. Dankzij de betrokkenheid van alle deelnemende collega’s boekten we allen een waanzinnige fysieke vooruitgang kreeg onze mindset een positieve boost en zelfs het cijfer op onze weegschaal evolueerde in de juiste richting. 

 

Het enthousiasme van het PeopleWare team en de support van heel het R2I team creëerden een sterke basis om vanaf dag 1 van het Ready2Improve programma een succes te maken.  Doorheen de workshops zorgde de Ready2Improve begeleiding voor de verankering van een solide well-being beleid, waaruit ook onze interne werkgroep PeopleCare ontstond.

 

Gedurende 12-weken hebben onze collega’s gefietst, gewandeld, gelopen, gezonder gegeten en vooral een positieve mindset gecreëerd. Via een creditsysteem ging iedereen aan de slag met een voedingscoach en/of bewegingscoach voor een voedings-/trainingsschema op maat. Ook daar was de begeleiding heel persoonlijk en on-point.

 

Na heel wat kilo’s lichter, een gestegen mentaal welbevinden en heel wat collega’s die er fysiek op vooruit gegaan zijn, kunnen we concluderen dat dit, voor PeopleWare, een succesverhaal is.. Wij houden een heel positief gevoel over aan de samenwerking met R2I en de deelname aan het Fitste Bedrijf. Dus het verhaal stopt niet maar wordt verder gezet.”

PeopleWare werkgroep

PeopleWare

De top 3 van Het Fitste Bedrijf!