Energy Experience Day + prijsuitreiking Het Fitste Bedrijf

Het Ready2Improve event begint in:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het jaarlijkse Ready2Improve event gaat door op 29 september 2023! Jij komt toch ook?!

ūüéČWat kun je verwachten?

  • Vanaf 16u kan je genieten van een drankje in onze Energy Experience Village (doorlopend).

‚ú® Verken inspirerende stands met innovatieve welzijnsproducten en -diensten.
‚ú® Leer van experts op het gebied van welzijn en gezondheid voor bedrijven.
‚ú® Ontdek praktische tips en strategie√ęn om positieve veranderingen te implementeren.
‚ú® Netwerk met gelijkgestemde professionals en deel ervaringen en inzichten.

  • Ontdek de winnaars van deze editie van Het Fitste Bedrijf en laat je inspireren om deel te nemen aan de volgende editie!

ūüďć Locatie: Officenter Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt

PROGRAMMA

16:00 – 19:00: Energy Experience Village

19:00 – 20:00: Prijsuitreiking Het Fitste Bedrijf 2023

20:00 – …: Netwerkmoment

 

Energy Experience Village

Wat valt er allemaal te beleven

in de Energy Experience Village?

  • Meet aan de hand van de Muse headband de activiteit in je brein en daag jezelf uit om je brein tot rust te brengen
  • Bepaal je slaapkwaliteit & spreek er over met onze slaapspecialist
  • Kom tot volledige ontspanning tijdens¬† een stoelmassage
  • Test een aantal amusementsspelen en ontdek welk positief effect deze kunnen hebben op jouw focus en productiviteit
  • Kom te weten of je al dan niet verslaafd bent aan digitale communicatiemiddelen
  • Ontdek hoe goed je scoort op onze evenwichtstest
  • Ontdek hoe je subsidies kan inzetten om het welzijn van je medewerkers te ondersteunen
En nog zo veel meer…
Partena Professional

Partena Professional

Voor een wereld die werkt is een gezonde ‚Äėwork-life balance‚Äô essentieel. Daarom is Partena Professional fan van het initiatief ‚ÄėDe Fitste Accountant‚Äô!

Touché Experience

Touché Experience

Touch√© Experience startte 15 jaar geleden, met bescheiden initiaties & demonstraties schermen. Jaar na jaar groeide ons aanbod en cli√ęnteel. Vandaag vind je bij Touch√© een waaier aan verrassende activiteiten op buitengewone locaties.

Touch√© wil zich niet beperken tot ‚Äėthe happy few‚Äô. Integendeel, we willen dat iedereen ‚ÄėThe Experience‚Äô kan ervaren. Daarom leveren we telkens maatwerk, aangepast aan jouw doelgroep, wensen en budget

Wouter Goris - Ready2Improve
Officenter

Officenter

Officenter biedt een professionele business- en werkomgeving voor freelancers, KMO’s en grotere bedrijven. Een instapklaar kantoor, een vergaderzaal met technische faciliteiten, een flexibele werkplek, coworking met alle comfort of een zakelijke postbus huren? Alles kan!

Immersive Mental Health

Immersive Mental Health

 (immersivementalhealth.be)

Geestelijk gezondheid versterken met virtuele omgevingen en wearable technologie

 

Met dit project willen we de samenwerking tussen Vlaamse zorg- en welzijnsinstellingen en technologische bedrijven bevorderenn.

Meer bepaald tussen de instellingen en bedrijven die het¬†mentaal welbevinden¬†van zorgvragers √©n hulpverleners willen verbeteren door gebruik te maken van¬†immersieve technologie√ęn, zoals virtual reality en van¬†draagbare technologie√ęn (wearables)¬†voor het meten van hartslag, ademhaling en andere biofeedback tijdens hun beleving.¬† ¬†

We geven je even een voorbeeld van een van de mogelijke toepassingen van hoe immersieve technologie een meerwaarde kan zijn in de zorg. 

Alex belandt onverwachts in het ziekenhuis en moet er langere tijd verblijven. Dat verblijf begint na verloop van tijd door te wegen en er wordt Alex een relaxatieprogramma in virtual reality (VR) voorgesteld. Alex ziet daardoor een virtuele wereld die reageert op de ademhaling en kan zo even weg zijn uit het ziekenhuis. Dat brengt rust en geeft weer moed om door te zetten. Bovendien zet dit ziekenhuis het VR-relaxatieprogramma ook in bij de medewerkers. Het is goed voor hun welzijn want ze kunnen even aan de werkdruk ontsnappen. Eens thuis kan Alex nog steeds rekenen op het relaxatieprogramma, ditmaal een  laagdrempelige versie met een eenvoudige headset en de eigen smartphone. Zo kan Alex op moeilijke momenten even wegduiken in die andere wereld.

Wouter Goris - Ready2Improve
De Muzieksommelier

De Muzieksommelier

De Muzieksommelier verbindt klein en groot, privé en professioneel, met een originele blend van schuiftrombones. Huh? Jawel, De Muzieksommelier heeft maar liefst 300 kleurrijke schuiftrombones ter beschikking voor een unieke teambuilding of muzikale workshop. Collega’s, managers, klanten, vrijgezellen, scholen, … Met de tips van De Muzieksommelier spelen we in no time in harmonie. Het is blazen en blozen, leren en lachen!

VOKA

VOKA

Samen ondernemen,
samen groeien.

Welkom bij Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Samen zorgen we dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, voor het welzijn van iedereen.

Wouter Goris - Ready2Improve
Sparkx

Sparkx

Sparkx Hasselt, dat is het grootste sportainmentpark van Europa. Trek eropuit met je partner, kinderen, vrienden of collega’s. En leef je uit in meer dan 50 sporten op 36 attracties.

Sport anders. Intenser. Ski√ęn van extreem steile hellingen? Boogschieten met je schoonmoeder? Of scheuren door halsbrekende bochten achter het stuur van je F1-racemachine? Kans op blikschade: nihil. Kans op adrenaline: 100%.

Bij Sparkx smeed je banden. Beginner of ervaren? Je verlegt je grenzen op jouw niveau.

Het Duurzaamste Bedrijf

Het Duurzaamste Bedrijf

Met het traject ‚ÄėHet Duurzaamste Bedrijf‚Äô willen¬†Ready2Improve,¬†Ideart√©¬†en¬†Axudo¬†bedrijven en organisaties helpen om¬†duurzaamheid te verankeren in hun DNA. We geloven in een¬†praktische aanpak, waarbij we samen met jou een¬†concreet stappenplan¬†opstellen naar de¬†duurzaamste versie van jezelf.¬†Goed voor mens, planeet √©n groei.¬†Co-creatie¬†en¬†betrokkenheid¬†staan centraal in ons proces, omdat we geloven dat duurzaamheid gedragen moet worden door alle niveaus van de organisatie.

Wouter Goris - Ready2Improve
Take 5 and Play

Take 5 and Play

Authentieke spellen brengen laagdrempelig spelplezier en zetten medewerkers aan tot samenspel. Dat zorgt niet alleen voor ontspanning maar vergroot ook het netwerk van elke individuele speler. Daardoor groeit het vertrouwen in elkaar en verbetert de onderlinge samenwerking.

Als totaalpartner voor ontspanning ondersteunt Take 5 and Play daarom klanten die het belangrijk vinden dat hun medewerkers gelukkig en productief zijn.

IntelliProve

IntelliProve

Mental health assessment through face analysis

IntelliProve enables mental well-being platforms to hyper-personalize their digital offering with mental biomarker insights

Wouter Goris - Ready2Improve
BIOMETRIQ

BIOMETRIQ

At BiometrIQ we firmly believe that a long and healthy life is rooted in adopting a healthy lifestyle and dietary pattern.

This belief is becoming increasingly widespread as more and more people strive to uncover methods for optimizing their lifestyle & dietary pattern. However, one of the big challenges today lies in the uniqueness of each individual’s body, which means that what works effectively for one person may not necessarily yield the same results for another.

That is why we work together with our partners to deliver personalised nutritional advice at scale. 

SpeakAp by Workforce IT

SpeakAp by Workforce IT

Interne communicatie is en blijft een hekel punt in veel organisaties. Vaak zijn de bestaande kanalen ineffici√ęnt, verouderd of te complex, zeker naar arbeiders toe.

Speakap kan dan wellicht de ideale oplossing zijn voor je bedrijf.  Speakap maakt communicatie makkelijk, mobiel en meetbaar en zorgt voor verbinding en meer betrokkenheid in de organisatie.

Wouter Goris - Ready2Improve
Sleepcompass

Sleepcompass

In de Sleepcompass slaaptraining en coaching komen de gedragstherapie voor insomnie samen met positieve psychologie en mindfulness. Slaaptrainer en slaapcoach Claudine Drees begeleidt hierin sinds 2016 en doet dit voor bedrijven en particulieren.

In haar carrière hielp ze al duizenden mensen in hun persoonlijke ontwikkeling!

SpineWise

SpineWise

Om rugklachten op de werkvloer te voorkomen hebben we slimme oplossingen nodig! SpineWise ontwikkelt intelligente wearables die houding en beweging opmeten op de werkvloer en via een trilsignaal schadelijke gewoonten aanpakken.

Wouter Goris - Ready2Improve
Foote

Foote

In het moderne leven biedt de laptop de ultieme vrijheid van werkplek.

 

Foote, ontworpen voor de moderne kenniswerker, zorgt er voor extra schermruimte op ergonomische hoogte zonder aan mobiliteit in te boeten. Deze bamboe standaard met ge√Įntegreerde mobiele monitor transformeert elke tafel in een handomdraai in een ergonomische en aangename werkplek.
 
Geen te klein scherm, oncomfortabele werkhouding of het constante heen-en-weer schakelen tussen vensters meer. En is de ruimte nodig voor iets anders, dan vouwt hij net zo eenvoudig weer weg.

Headquarters (HQ)

Fabrieksstraat 101

3800 Sint-Truiden

BE0808. 805. 202

Life center

Officenter Vilvoorde

Luchthavenlaan 27A

1800 Vilvoorde

Contact information

+32 496 69 33 95
(Wouter Goris) (Belgi√ę)

+31 (0) 6 364 360 60
(Jojan Veele) (Nederland)

info@ready2improve.eu

KMO-Portefeuille