team

Over Ready2Improve

INSPIRING PEOPLE SINCE 2007!
Ready2improve ontstond uit de creativiteit en het enthousiasme van Wouter Goris. Hij legde de fundamenten voor de unieke methode van Ready2improve al tijdens zijn studentenjaren. Geleidelijk aan kregen zijn ideeën meer vaste vorm. Toen bleek dat zijn visie aansloeg, werd het bedrijf steeds concreter. En op 1 januari 2007 werd Ready2improve tenslotte officieel een feit.
Team
Ready2improve is ontstaan als een bedrijf dat individuele personen helpt om hun gezondheid te verhogen en beter te presteren. Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijke principes uit verschillende domeinen. De meest frequente thema's binnen deze Improve coaching zijn stoppen met roken, meer bewegen, gezonde voeding en stress verminderen. Door het succes van deze formules zijn we deze onderwerpen ook in groepen gaan behandelen. De volgende stap was een uitbreiding naar bedrijven. Omdat de noden van bedrijven anders zijn dan die van een individu of van een groep, hebben we ons programma aan die omstandigheden aangepast. Zo ontwikkelden we Improve coaching voor bedrijven.
Door het succes van onze organisatie kregen we de mogelijkheid om enkele eigen praktijken uit te bouwen waar we onze adviezen meteen kunnen omzetten in de realiteit. Dat onze organisatie groeit, merken we niet alleen aan de locaties. Ook ons team groeide sterk sinds onze oprichting. Vandaag kunnen onze klanten dan ook rekenen op een dynamisch team van bekwame en enthousiaste medewerkers!

We zijn een bedrijf dat continu tracht te verbeteren op elk vlak, gaande van aanpak en efficiëntie tot creeëren van duurzaamheid en meer progressie. Om dit te kunnen realiseren doen we regelmatig onderzoek en werken we projecten uit om steeds met de nieuwste en beste technolgieën en manier van aanpak aan de slag te gaan. 

Ons team

team

Wouter Goris

CEO

"Destiny is what you make of it, 
as long as you follow your heart, 
because the heart has reasons, reason doesn't know about
and that's the way to be all you can be"

Bernd Cambré

Vitality Coach

"Go hard or go home"
team

Yannick Derudder

B2B Business Development Manager

"Onze betrachting is om zoveel mogelijk individuen zo onbewust mogelijk, bewuster gezond te doen leven, iedereen naar zijn eigen mogelijkheden en kunnen"
team

Laura Van den Broeck

Account Manager Vlaanderen & Voedingscoach

"Het is niet het moeilijk te behalen doel dat je voor jezelf bepaald dat je laat falen of slagen, het is hoe je het doet en met wie je ernaartoe wilt gaan!"

Seppe Rotthier

Hoofdcoach Het Fitste Bedrijf

"Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going"

Sofie Boeykens

Projectleider Het Fitste Bedrijf

"A healthy lifestyle is not only changing your body, it changes your mind, attitude and your mood"

Hanne Van Overloop

Onderzoek & Ontwikkeling

"Wat je droom of uitdaging ook is, als je blijft proberen kom je er wel. Met motivatie, wilskracht en de juiste tools kan je elk doel bereiken."

Tjorven Bollingh

IT Consultant Improver Platform

"Wil je gezonder leven? Doe het steeds op een leuke manier, anders hou je het toch niet vol."

GET INSPIRED!

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Een goede interactie en aandacht voor het individu apart en in groep wordt verzekerd.

Professioneel

Onze mensen zijn hoogopgeleid, mutlidisciplinair en hanteren een professionele aanpak doorheen het hele traject.

Duurzaam

Wij mikken steeds op duurzame gezondheidsbeleiden en/of acties met het oog op lange termijn resultaten en duurzame effecten bij onze klanten.

Klaar voor een gezonde nieuwe start?

Jouw doel wordt ons doel! Neem nu de stap samen met ons naar een gezond leven!
Start nu!

Blijf op de hoogte